woensdag 2 maart 2011

Fix Windows XP blauw scherm fouten

Windows XP blauw scherm fouten zullen tonen voor een aantal redenen, waaronder het graag van je systeem niet goed kunnen lezen van de software die u nodig heeft, of met een soort van probleem met de hardware. Het probleem met het blauwe scherm fouten die uw systeem heeft, zal zijn dat ze zo "ernstig" dat je nodig hebt om precies te weten wat te doen om correct ze op te lossen. Deze tutorial zal je laten zien hoe je XP blauw scherm fouten te herstellen:
Wat zijn "blauw scherm fouten" en waarom zijn ze zo slecht?
Blauw scherm fouten zijn een van de meest ernstige vormen van fout die je systeem kan laten zien. Ze zijn in principe het resultaat van Windows niet in staat om de instellingen of opties proces dat de computer nodig te bedienen, en is daarmee een van de grootste oorzaken van de problemen voor de volledige Windows-systeem. Omdat XP is bijna een decennium oud, het heeft een hoop potentiƫle problemen die kunnen leiden dat de "blauwe scherm fouten" te verschijnen - waardoor het van vitaal belang dat je in staat bent om zich te ontdoen van deze fouten in de meest effectieve manier om ervoor te zorgen dat zij niet opnieuw te laten zien.
Eigenlijk, als je ervaart blauw scherm fouten op uw computer, zal er een soort van ernstige probleem in dat moet worden opgelost om het probleem op te lossen.
How To Blue Screen fouten te repareren
Er zijn twee oorzaken van blauw scherm fouten, wat betekent dat als u wilt in staat zijn om de verschillende problemen die je ondervindt reparatie, je moet in staat zijn om de instrumenten die gaan voor een van de onderwerpen die worden veroorzaakt fix te gebruiken het probleem. Het belangrijkste probleem is met de hardware van uw systeem niet compatibel zijn, of problemen, en het tweede probleem is dat je een soort van software probleem.
1) Start uw PC in 'Veilige modus'
De eerste stap om dit probleem op te lossen is om je computer te herstarten in "Veilige modus". Dit is een modus van Windows die in principe laadt je je pc zonder dat een van de software of instellingen die "normale" modus van uw systeem zal brengen. Dit betekent dat je effectief kunt testen of het probleem met uw systeem is met de hardware of niet ... en in wezen betekent dat als u in staat bent te gebruiken "Veilige modus" en geen crashes hebt, betekent dit dat er een software probleem. Als de crash optreedt in de veilige modus, betekent dit meestal een hardware probleem, en moet worden opgelost door het nemen van uw pc naar een computer reparatie technicus.
2) Verwijder eventuele beschadigde registerinstellingen
De volgende stap om deze fout te verhelpen is schoon te maken uit een van de fouten in het register van Windows kan binnen hebben. Dit is de tweede meest voorkomende oorzaak van blauw scherm problemen in XP, en wordt veroorzaakt door de manier waarop uw computer niet in staat zijn om de verschillende instellingen die het moeten uitvoeren om te verwerken. Elke Windows PC maakt gebruik van een "registry" om belangrijke instellingen en opties op te slaan voor uw computer, en als gevolg daarvan - het is van vitaal belang dat je in staat bent om een register cleaner te gebruiken om een van de potentiƫle problemen op te lossen dat deze database kunnen hebben. U kunt dit doen door het downloaden van een van deze tools van het internet, en vervolgens laten reinigen een van de mogelijke fouten die uw systeem zal hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten