woensdag 2 maart 2011

Geheime Micro Audio Recorder ziet er net als een gewone USB-drive

In de wereld van James Bond-achtige spionage-apparatuur, een van de meest populaire apparaten is de "audio bug." Wat is een audio-bug? Het is een beetje klein apparaat dat records audio die het mogelijk maakt de heer 007 was de mogelijkheid om in het geheim geluid op te nemen in een apparaat dat niemand kan zien of vermoeden is eigenlijk een audio-recorder. Tenzij je een directe lijn te bespioneren heer Bond-apparatuur op te slaan, je kunt je afvragen waar je dit soort apparaat te krijgen. 

Gelukkig voor jou (en al de rest van ons spy-wanna-be's) is er een apparaat op de markt dat zelfs James Bond zou zijn blij te hebben als onderdeel van zijn arsenaal. Deze micro audio recorder ziet er net als een gewone USB-flash drive, maar is eigenlijk een miniatuur voice recorder!
Die gebruik maakt van de Micro Audio Recorder?

    
* Studenten - Moe van het maken van aantekeningen in de klas, of gewoon bang dat je iets wat de leraar of professor zegt missen? Deze micro audio recorder zal houden uren en uren aan opnames, zodat u kunt nemen om al uw lessen, en nooit zorgen te maken over het missen van een enkel woord. Natuurlijk kunt u ook gebruiken als je wilt slapen door de klas en later luisteren naar de lezing - maar we zouden nooit voorstander van dat! 


    
* Business Executives - Houd gedetailleerde opnamen van uw belangrijke vergaderingen. Misschien wil je dat iedereen denkt dat u een uitstekend geheugen, of misschien ben je gewoon te lui om notities te maken. Niemand zal vermoeden dat deze gewone zoek naar USB-apparaat is eigenlijk een hoge kwaliteit digitale opname-apparaat. 


    
* Onderzoekers en Rechtshandhaving - Verzamel het bewijs dat u voor uw onderzoeken of gevallen moeten door eenvoudig het opnemen van audio. Catch criminelen praten over hun volgende overval, of zelfs vangen in de handeling. Ze zou nooit vermoeden dat zij in het geheim wordt opgenomen!
Populaire functies:

    
* One-Touch opname - Druk gewoon op de een kleine knop aan de zijkant, en het apparaat zal beginnen om hoge kwaliteit digitale opnames op te nemen. Geen geavanceerde computer mate nodig om te werken!
    
* Volledig Covert - Er zijn geen lichten, geluiden of indicatoren die ooit zou weggeven uw geheim dat je eigenlijk het opnemen van audio. Laat het gewoon op je bureau of in je auto, en het zal audio op te nemen zonder dat iemand daarvan gewaarschuwd. 


    
* Gebruik als een reguliere Flash Drive Too - Deze miniatuur audio-opname-apparaat niet alleen ziet eruit als een gewone USB flash drive, maar fungeert als een ook! Sla al uw bestanden op het USB-apparaat, en zet ze waar je het nodig hebt. 


Samenvatting: De Micro Audio Recorder en USB Drive is het perfecte apparaat om heimelijk opnemen van audio, waar je het nodig hebt - vergaderingen, lezingen, of uw huis. De een-toets bediening maakt het makkelijk, zelfs te gebruiken voor de meest onervaren gebruiker. Luisteren naar de opnames is even eenvoudig als u het apparaat weer in uw pc, en je kunt zelfs regelmatig bestanden op de schijf ook. Zoals met elk stuk van spion apparatuur, wilt u ervoor zorgen dat u alleen gebruiken voor legale doeleinden, en niet om daadwerkelijk op iemand spion zonder hun toestemming.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten