woensdag 2 maart 2011

Wat u moet weten over Tablet Computers

De tablet-computer, in tegenstelling tot sommige overtuigingen, is niet helemaal een nieuw concept. In feite is het bestaan al tientallen jaren nu en is ontworpen om specifieke zakelijke adres behoeften zoals het maken van notities en veldwerk apparaten. Echter, het falen van zijn voorgangers om de broodnodige ondersteuning en acceptatie van de consument te winnen vloeide voort uit het feit dat ze zijn te zwaar en houdt ze voor langere periodes kunnen stam uw handen. Afgezien van dit, doe de vorige modellen niet veel van een duidelijk verschil van de standaard laptop computers anders dan dat ze niet een toetsenbord nodig. 

Niettemin is de invoering van moderne tablet-computers in de eerste maanden van 2010 drastisch veranderd de manier waarop mensen te zien en gebruik maken van deze prachtige apparaten. Plotseling, de tech-wereld gonst met de nieuwe en opwindende functies die de moderne computer biedt. Wegen op een minuscule 1,6 pond of ongeveer 700 gram, het is lichter dan de meeste laptops en zeker weegt een stuk minder, dat zijn voorgangers. 


Naast het lichte gewicht, de horde van de functies van een tablet-computer maken het tot een betere mobiele alternatief dan de meeste laptops. Voor zakenmensen die altijd op de gaan, de komst van moderne computers is een zegen. Het stelt hen een betere toegang tot alles wat nodig kan zijn, terwijl op de weg met inbegrip van betrouwbare internetverbinding, alsmede een stabiele peer-to-peer-verbinding. 


De meest zichtbare voordeel van een tablet-computer ten opzichte van standaard laptop computers is dat het u toestaat om een aantal taken uit te voeren, zelfs tijdens het staan of lopen. Nu dat zou echt een zware taak bij gebruik van een laptop, toch? Dergelijke moderne computers zijn gebouwd met zeer geavanceerde touchscreen waarmee je met je vingers bij het uitvoeren van bepaalde taken. Ook kunt u uw eigen aantekeningen maken op een bepaald document door direct te schrijven op het scherm. 


Er zijn ook converteerbare tablet computers die een fysiek toetsenbord functie. Deze computers kunnen worden gebruikt als een lei, met volledige touchscreen-functie, of als een reguliere laptop. Het enige wat u hoeft te doen is om het scherm te tillen en te draaien op een 180-graden hoek zodat het zich positioneert net als een normale laptop. Als u nodig hebt om het te gebruiken als een lei, je hoeft alleen maar om het te draaien rug en de achterkant van het scherm te laten rusten stevig op de top van het toetsenbord. 


Op dit moment hebben tablet-computers uitgegroeid tot een van de meest gewilde gadgets voor mobiele gebruikers. In feite, met de komst van nieuwere connectiviteit normen, kan het op haar weg om een reguliere apparaat dat mobiele zakenmensen niet zonder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten