woensdag 2 maart 2011

Top iPad Tips en Trucs

Deze 30 iPad Tips bespaart u tijd en zijn van onschatbare waarde als u iemand bent die meer wil halen uit uw iPad. Maakt niet uit welk niveau van de gebruiker je bent, deze tips onontbeerlijk. Geniet van deze tips en als je nog anderen die u wilt delen, voeg ze in de reacties aan het eind van de post voor iedereen om van te genieten. 

1. Een snelle weg naar de top 


Terug te scrollen naar de bovenkant van een pagina snel, tikt u op de statusbalk (waar de huidige tijd is). U kunt dit doen met een aantal applicaties zoals Mail en stelt met de kolommen, terwijl in landscape-modus. 


2. iPod Control (Fast) 


Als u muziek afspeelt via de iPod app, dubbelklikken op de home-knop, zelfs tijdens het gebruik van verschillende applicaties zoals Safari, en de iPod-regelaars zal pop-up die u kunt gebruiken. 


3. Quick Mute 


Ooit wilde snel dempen uw iPad? Gewoon op en houd de volumeknop naar beneden en het zal zeer snel te dempen zonder druk er herhaaldelijk op. 


4. Twee Meer Dock Icons 


De dock aan de onderkant van het scherm wordt geleverd met vier iconen standaard. Wist u dat u kunt toevoegen twee? U kunt maximaal zes! Toe te voegen twee, gewoon je vinger ingedrukt houdt op een van de apps totdat ze schudden. Vervolgens sleept u de gewenste omlaag naar het dok, drukt u op de home-knop en dat is het. 


5. Maak een screenshot 


Als u wilt dat een screen shot van iets op de iPad of binnen een applicatie, zodat u kunt e-mailen, printen of opslaan, drukt u gewoon op de home-knop en de slaap / waak-knop op hetzelfde moment. Het scherm zal knipperen en als je de geluiden geactiveerd zal een sluitergeluid te spelen. Het beeld is nu opgeslagen in uw foto's app. 


6. Downloads pauzeren 


Als u nodig hebt om een download te onderbreken omdat je batterij bijna leeg is of het is vertragen uw internet omlaag, tikt u gewoon op de app al tijdens het downloaden en het zal automatisch pauzeren. Tik opnieuw om te hervatten. 


7. Opnieuw op te starten 


Soms is het noodzakelijk een reboot van de iPad als het problemen die niet oplossen. Om dit te doen, alleen houd de home-knop en de slaap / waak-knop samen voor ongeveer 10 seconden. Negeer de dia aan de macht off boodschap en je iPad wordt uitgeschakeld. Nu zet hem op zoals u dat normaal doen en het zou moeten werken prima. 


8. Het forceren van een zich misdragende App Om te stoppen 


Soms Apps raar. Ze kunnen bevriezen en niet meer reageert. Om te gaan met dat, en houd de Steile / Wake ingedrukt tot de dia aan de macht off-bericht verschijnt. Loslaten van de knop en druk op de Home-knop ongeveer zes seconden. Dit dwingt de huidige app om snel en kunt u weer aan het werk. 


9. Starting All Over 


Moeten volledig schone lei en het te herstellen? Geen probleem. Elke keer dat u synchroniseert, wordt een back-up gemaakt. Te herstellen uw iPad dat laatste back-up gewoon aansluiten op uw computer. Wacht tot iTunes te starten. Klik op de iPad pictogram en klik vervolgens op de knop 'herstellen' te beginnen. 


10. iPad niet opladen? 


In het algemeen is het het beste om de iPad altijd laden met de meegeleverde stroomadapter. Als je hem op te laden via een USB-poort op uw computer, zal het alleen het hotel, wanneer het scherm is uitgeschakeld.
11. Het geheim achter het. Com 


Ingedrukt te houden. Com "-toets op het toetsenbord brengt vele verschillende opties zoals. Co. Uk, of. Netto 


12. Een aangepaste achtergronden


Soms wilt u misschien uw eigen achtergrond toe te voegen. Het is een geweldige manier om je toestel te personaliseren en het is echt makkelijk te doen. Sla een afbeelding door erop te tikken en ingedrukt te houden. Kies Afbeelding opslaan. Nu vindt u het in uw Foto app en dan kun je de kleine pijl raak in de linkerbovenhoek van het scherm en kies als achtergrond gebruiken. Hier zijn 5 wallpaper bronnen die u kunt gebruiken om een aantal geweldige achtergronden te vinden. 


13. Schud om Ongedaan maken of Opnieuw 


Tijdens het typen, net schud de iPad en gezaaid en een optie zal opduiken Ongedaan maken of Opnieuw Typing typen. Als u niet wilt schudden, dan is er ook een undo-knop op de.? 123 toetsenbord en een knop opnieuw op de # + = toetsenbord. 


14. Gebruik Alle CAPS 


Als je alle hoofdletters gebruiken, kunt u de optie Enable Caps Lock. Ga naar Instellingen, Algemeen, en het toetsenbord. Hier ziet u de optie inschakelen Caps Lock. Zet hem op en nu kun je slechts twee keer raak verschuiving voor caps lock. Tik nogmaals om de Caps Lock uit te schakelen. 


15. Krijgen extra symbolen 


Dit is een geweldige tip voor degenen die behoefte om speciale tekens toe te voegen. Er zijn een aantal toetsen ingedrukt kunt houden om je extra opties. Tikt u gewoon op en houd een brief die u wilt en als er geen extra opties zal ze weer te geven in een pop-up. 


16. Te vervangen 


Een nieuwe functie op iPad is de vervang functie. Selecteer een woord door dubbel te tikken, die brengt de optie Vervangen. Tik op deze en je zult zien de mogelijke vervanging woorden - een grote iPad tip dat bespaart u een hoop tijd. 


17. Hoe Schoon De iPad 


Ooit afgevraagd hoe u uw iPad schoon te maken zonder dat verpest echt leuk oleofobe coating? Officieel bent u verondersteld om het schoon te maken met alleen een zachte, iets vochtige, pluisvrije doek. Geen gebruik maken van glazenwassers, huishoudelijke schoonmaakmiddelen, spuitbussen, schuurmiddelen, alcohol of een deel van uw iPad schoon te maken. 


18. Onderhoud van de batterij 


Ooit afgevraagd hoe je het meeste uit uw iPad batterijen te krijgen? De batterijen zijn lithium-polymeer (oplaadbare) en uiteindelijk zal slijten, maar er zijn enkele dingen die je kunt doen om de langste levensduur krijgen van hen. Houd ze buiten verhitten boven de 95 graden en koud onder de 32 graden. Zorg ervoor dat u de nieuwste software. Zorg ervoor dat je door ten minste een maal per maand (het opladen van de batterij tot 100% en dan loopt hij helemaal naar beneden). Draaien op de EQ in de iPod-instellingen kunt ook afvoer van de batterij. 


19. Reageer met slechts een gedeelte van uw e-mailbericht 


Als u wilt beantwoorden of doorsturen slechts een gedeelte van een e-mailbericht, kunt u het deel van het bericht dat u wilt verzenden, dan klik je op beantwoorden of doorsturen en sturen alleen dat gedeelte te markeren. Deze tip is perfect voor degenen echt lange e-mail vragen die je gewoon behoefte aan een deel van. 


20. Zoom Out Snel in Google Maps 


Dit is de enige huidige app die deze functie ondersteunt, maar als u op een kaart met twee vingers zal het uit te zoomen. Gebruik snufje voor veel meer precieze besturing. 


21. Compass Binnen Maps 


U kunt gebruik maken van de juiste kompas in de Maps-applicatie. Druk keer op de Find My Location-knop en druk vervolgens opnieuw op het. Het kompas zal nu verschijnen waaruit blijkt waar het noorden is en het zal ook proberen om erachter te komen welke richting u kijkt. Dit is een echte handige tips voor reizigers of als je verliest. 


22. Blader snel door Kalenders 


Wil je tot maanden op uw kalender een stuk sneller dan alleen maar te klikken per maand? Je houdt gewoon je vinger op de tijdlijn aan de onderkant van het scherm en blader door naar een maand pick / jaar. 


23. Geef een App als cadeau 


Je kan een app als een geschenk aan iemand. Open iTunes en zoek naar een applicatie die u zou willen geven als een geschenk. Naast de prijs je zal een kleine pijl naar beneden te zien. Klik erop en kies Gift deze applicatie en volg de instructies. Een goede tip voor de feestdagen of speciale gelegenheden. 


24. WiFi problemen 


Een meerderheid van de huidige "wifi" problemen kunnen worden opgelost door het verhogen of verlagen van de helderheid in uw iPad instellingen. Voor meer manieren om hier op te lossen iPad WiFi problemen zijn 6 tips die u helpen bij het oplossen iPad wifi problemen. 


25. Connect WiFi iPad om een 3G-netwerk 


Zelfs als u alleen een WiFi-only iPad kunt u nog steeds op een 3G-netwerk aan te sluiten met behulp van een oplossing, zoals de MiFi van Verizon Wireless. 


26. Voeg een favoriete webpagina naar de iPad Home Screen 


Als u graag naar een webpagina die u regelmatig bezoekt om uw home-scherm op te slaan, tikt u gewoon op het pictogram + in Safari en vervolgens top "Add to Home Screen." 


27. Meer Betrouwbare WiFi Streaming 


Als u wilt een meer stabiele en betrouwbare ervaring ervaringen tijdens het streamen via een draadloos netwerk, een router gebruikt die 802.11a ondersteunt. Het heeft niet het grootste bereik, maar ook niet in strijd is met zoveel signalen 802.11g. Deze tip is vooral handig voor vergaderingen waar u wilt betrouwbare en niet-schokkerig video. 


28. Groep uw pictogrammen 


Er zijn 11 homescreens beschikbaar op de iPad. Het groeperen van uw app iconen ze gewoon alle dia op hun eigen scherm per categorie, zoals business, muziek, games, nieuws, etc. 


29. Ontvang gratis e-Books 


De iPad ondersteunt het ePub formaat en de ebook kan worden geïnstalleerd door te mailen naar jezelf. Zoek naar "epub" of u kunt de boeken epub site die een ton van gratis ebooks is te bezoeken.
30. Ga Dimmer 


U kunt de helderheid instellen om de helderheid aan te passen, maar als je het nog meer dimmen, dan kun je de iBook app's helderheid die het niveau verlaagt ook het verdere gebruik. 


Ik hoop dat je gevonden hebt deze iPad tips nuttig en als u een van uw eigen, voel je vrij om een paar laten in de commentaren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten